Birthe Leknesund er nå nesten helt frisk i mage/tarm. Det er etter 2 år og 9 måneder på kuren med Mago™. Med det har hun satt rekord i utholdenhet og standhaftighet blant våre kunder.

Hun begynte med TRP (pulveret vi hadde den gangen) i mars 2019 og tok ca 10-20 gr/døgn frem til mars 2020. Da sluttet hun siden forbedringen syntes å stoppe opp. Forbedringen i mage/tarm var minimal i denne perioden med IBS skår hovedsakelig varierende mellom 350-420 og hun kom seg kanskje ned til en skår på ca 200.

Etter samtale med Arnold Berstad begynte hun på igjen med Mago™ i september 2020. Da var skåren 255. De kommende 3 månedene opplevde hun raskt forbedring til en IBS skår 165 rundt juletiden.  Da flatet forbedringen ut og hun ble ikke særlig bedre det neste halve året. I denne perioden brukte hun ca 10-15gr/døgn Mago. I juni 2021 økte hun doseringen av Mago™ til anbefalte dosering på 25gr/døgn. Da gikk forbedring raskt til en IBS skår på under 70 i september i år. Vi gratulerer Birthe!

I figuren under vises utviklingen til Birthe (kunde#1) sammen med en annen kunde. Kunde#2 begynte på lavkarbo kur med Mago™ etter Arnold Berstad sin død. Etter 9 måneder er hun nesten helt frisk. Rekorden for å bli raskest frisk holdes fremdeles av Jon Hustad som fortsatt er helt frisk. Les intervju med Hustad her.