I romjulen håper vi kunne lansere en ny versjon av Mago™ basert på myseproteiner.
Vi er dessverre for tiden utsolgt for Mago™ Glutenfri. Det har vært svært vanskelig å få tak i råstoffer slik at det ikke har vært mulig å produsere mer Mago™ Glutenfri – før nå.
Vi har endelig funnet produsenter som leverer råstoffer som innfrir våre krav til kvalitet. Vi håper å kunne relansere Mago™ Glutenfri i romjulen.
Den endrer navn til Mago™ Myse og vil som tidligere være gluten- og laktosefri og uten kasein-proteinet. Det er kasein som de med melkeallergi reagerer på.
Finmalt havefiber kommer inn igjen også – etter ønske fra flere av dere.
Vitaminene B3 og B6 er gode antioksidanter som prof. em. Arnold Berstad mente det var viktig å spise nok av. Nyere undersøkelser bekrefter at vitaminene er helt nødvendige enzymer i metabolismen av tryptofan. Dessuten viser noen studier at personer med IBS gjerne har lave verdier av disse vitaminene.
Siden vi ønsker forsikre oss om at vitaminene b3 og b6 er tilstede i tarmen, er nye Mago™ Myse tilsatt moderate mengder b3 og b6 vitamin godt under anbefalte maksimal døgndosering i Norge.
Vi tilbyr fortsatt Mago™ Eggehvite som er like bra på essensielle aminosyrer. Mago™ Eggehvite inneholder B6 vitamin i spinaten og er tilsatt noe B3 vitamin.